Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Van de nieuwe voorzitter

Van de nieuwe voorzitter
Beste Successers,
Na vele jaren het voorzitterschap met volle inzet te hebben ingevuld, heeft Henk samen met het bestuur afgelopen jaar besloten op zoek te gaan naar een opvolger. In oktober 2016 ben ik door het bestuur van Succes benaderd om per seizoen 2017-2018 Henk zijn taken over te nemen. Uiteraard moest ik daar over nadenken. Ik voelde me aan de ene kant gevleid en vereerd als Successer om gevraagd te worden. Aan de andere kant brengt deze “baan” natuurlijk ook de nodige drukte en verantwoordelijkheden met zich mee. Na een aantal gesprekken met het dagelijks bestuur werd mijn gevoel sterker dat ik het moest “doen”. En zo geschiedde. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van december jl. ben ik (samen met mijn goede vriend Remco Hagedoorn) in het bestuur gekozen. De afgelopen periode hebben we onder andere gebruikt om vertrouwd te raken met het reilen en zeilen op bestuurlijk vlak binnen Succes.
Voor wie me nog niet kent, graag stel ik me verder voor: Ik ben 42 jaar terug op Wieringen geboren op Wieringen. Ik ben hiernog altijd woonachtig, alleenonderbroken door 5 jaar studie. Getrouwd met Sabine, samen zorgen we voor twee jongens (Dirk en Thijs) en één meisje (Eva). Onze kinderen voetballen respectievelijk in de Jo19, Jo15 en in de F-league. Sabine draait haar kantinediensten op zaterdag en is trouw supporter van onze kinderen en Succes 1 langs de lijn. Zelf voetbal ik al vanaf mijn 7e (eerder mocht toen niet !) bij Succes. Momenteel hobbel ik nog steeds mee in het 4e. Mijn hoogtepunt als voetballer heb ik beleefd toen we met Succes 1 in het seizoen 2008-2009 kampioen werden op het veld bij Wiron na een zinderende wedstrijd. Een heerlijk gevoel. Vooral de beleving vanuit de hele club, van heel jong tot heel oud vierde feest die dag, staat vers op het netvlies.
Terug naar het hier en nu. Ondertussen ben ik alweer een half jaar actief in het bestuur. In deze periode heb ik samen met Remco, velen gesprekken gevoerd met mensen binnen de club. Naar ons idee de enige manier om een goed beeld te krijgen wat er leeft. Het is makkelijk om meningen uit de wandelgangen over te nemen, maar veel beter om zélf een mening te vormen.
Aan de hand van deze gesprekken zijn er inmiddels al zaken opgepakt en doorgevoerd. Te denken valt aan het aantrekken van gediplomeerd jeugdtrainer Frans Stam (hij stelt zich zelf verder voor), versterken van onze technische commissie, beschrijven van visie/missie/beleid, duidelijke organisatie structuur etc. etc. . De afgelopen jaren is er enorm veel gebeurd binnen Succes. Het ledenaantal is sterk gegroeid, privatisering en daarnaast is er een tijdspanne van vier jaar een hele nieuwe accommodatie uit de grond gestampt door onze vele vrijwilligers. Aangestuurd door een zeer gedreven en kundig bestuur. Waarvoor niets anders dan hulde. Tropenjaren voor menigeen.
We hebben een prachtige club waar iedereen zich thuis voelt en moet blijven voelen. Voetballen op op zowel prestatief als recreatief niveau moet mogelijk zijn. Bovenal zullen we, in deze tijd van de “ik-cultuur” ervoor moeten blijven waken dat de saamhorigheid bewaard blijft. Ik ga mijn best doen.
Voor veel mensen is v.v. Succes meer dan alleen een voetbalclub. Véél meer.
Tot ziens! Patrick Mulder
Vragen of opmerkingen? Mail me gerust: voorzitter@vvsucces.com

Je moet zijn ingelogd om te kunnen reageren Inloggen