Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

v.v. Succes contracteert Hoofd Jeugdtrainer

Met veel plezier kunnen we melden dat we een contract voor de komende twee seizoenen overeengekomen zijn met Frans Stam uit Schagen. Frans is een gediplomeerd (trainer coach-3) trainer en heeft in het recente verleden zijn sporen verdiend bij onder andere Winkel, Vesdo en FC Uitgeest.
Hij gaat de Jo17 en Jo19 trainen, daarnaast zal hij op zondag de Jo-19 gaan begeleiden/coachen. Tevens zal Frans met raad en daad beschikbaar zijn voor alle overige jeugdtrainers binnen de club. Op deze manier kan eenieder profiteren van zijn kennis en ervaring. Wij hebben er het volle vertrouwen in dat dit de start is van een plezierige en vruchtbare samenwerking.
Met vriendelijke groet,
het bestuur van v.v. Succes

Op de foto vlnr: Bestuurslid Patrick Mulder, Frans Stam en voorzitter van de jeugdcommissie Raymond Leever.

Je moet zijn ingelogd om te kunnen reageren Inloggen