Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Enorme domper Succes jo19

In en tegen Uitgeest hadden de mannen nog een theoretische kans om in de race te blijven om het kampioenschap maar helaas mocht dat niet zo zijn. onze mannen waren niet erg bij de les in de eerste helft waardoor we al gauw op een 1-0 achterstand aankeken , gelukkig maakte Tom Kamp de 1-1 , waardoor er weer wat hoop was voor onze jongens. vervolgens werd er aardig gevoetbald maar de zeer partijdige scheidsrechter legde nadrukkelijk een stempel op deze partij , alle overtredingen werden beslist in het voordeel van Uitgeest , iets waar wij het dus helemaal niet mee eens waren , zodoende werd het al snel 2-1 voor de thuisploeg. in de rust werd er tot kalmte gemaand ten op zichtte van de scheidsrechter en de provocaties van de tegenstander, rustig blijven en scherp zijn, was het devies en ja hoor al snel werd het 2-2 mede dankzij het windvoordeel , kom op mannen werd er geschreeuwd vanaf de zijlijn , maar zoals eerder gezegd bleek de scheidsrechter een dermate grote invloed te hebben op de wedstrijd dat we deze wedstrijd in principe nooit zouden kunnen winnen , onder andere Jesse de Jonge werd compleet uit de wedstrijd geschopt , en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan wat er al niet gebeurde. zo ook het laatste moment waar een doorgebroken speler wel erg makkelijk struikelde over de voet van een Successpeler waardoor de Scheids onterecht een Penalty gaf, helaas kon onze Penaltykiller dit keer geen antwoord geven op dit schot zodat Uitgeest weer aan de leiding kwam. Helaas werd er in rest van de wedstrijd niet meer gescoord zodoende werd het 3-2 in het voordeel van Uitgeest en zijn onze kansen verkeken op de Titel. Neemt niet weg dat we een prachtig seizoen achter de rug hebben met een aantal hoogtepunten en natuurlijk dieptepuntjes , een serie bekerwedstrijden waarbij je de vingers kunt aflikken ,ik noem de Wedstrijden tegen Nieuwe Niedorp en KGB en ook tegen Volendam waar we goed partij boden , Competitie was het jammer dat allebei de wedstrijden werden afgelast tegen onze concurrent Flevo, want dan hadden we echt geweten wie de beste was, Nu spelen we de laatste wedstrijd tegen Sint Boys a.s. Zondag om 14.00 uur, worden we dan 2e? Ja natuurlijk !!! Be There ! Alleen maar om Peter Hoolboom te supporten na jaren lang de jeugd te hebben getraind zal hij afscheid moeten nemen van zijn geliefde club, waar hij jarenlang zich voor ingezet heeft, Peter namens ons allen heel erg bedankt wat je al die tijd voor de vereniging gedaan hebt, zeker deze laatste dagen met alle gedoe met de KNVB om de jo19 gerechtigheid te doen toe komen. Peter Bedankt!!!!

Je moet zijn ingelogd om te kunnen reageren Inloggen