Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Echt de allerlaatste…….

De laatste……..

Gisteravond was het zover, de laatste Belpraet is gestencild, geraapt en geniet. Na 37 jaargangen zal de laatste editie zich een weg vinden naar onze leden. Het blijft gek. Iedereen begrijpt dat de tijden zijn veranderd en dat de wereld digitaliseert. Maar als dan eenmaal de laatste Beltpraeten klaar liggen voor distributie, geeft dat toch een vreemd gevoel.

Gisteravond was ook het moment voor vv Succes en Tonegido om alle Beltpraet vrijwilligers te bedanken en in het zonnetje te zetten. Ze werden in de Toko ontvangen met koffie en gebak, die werd aangesneden door Marja van Dijk.


Iedereen kreeg een bloemetje en een bedank-kaartje met daarop 100 woorden van Bart Lankester over het “instituut Beltpraet”.

Vervolgens werd er een groepsfoto gemaakt om alle trouwe rapers, nieters, stencillaars, penningmeester en bezorgers te vereeuwigen.

Normaals grote dank aan iedereen voor de afgelopen 37 jaar. Een periode om trots op te zijn!

In het vervolg kan iedereen zijn kopie voor onze website blijven sturen naar Marja j.van.dijk44@quicknet.nl en ook naar communicatie@vvsucces.comWij raden u aan om u op de website van succes, zie onderstaand formulier, aan te melden voor de digitale nieuwsbrief. Dan ontvangt u via de e-mail periodiek de meest recente geplaatste artikelen keurig op een rij.

Het Bestuur v.v. Succes

Je moet zijn ingelogd om te kunnen reageren Inloggen