Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Succes – Geelzwart   Zo 4e klasse A


Foto Wieringernieuws

Op deze zonovergoten zondagmiddag begonnen beide middenmoters aan de wedstrijd om toch nog te proberen een plaats in nacompetitie te behalen. Beide ploegen hadden vorige week ongelukkig verloren van Hollandia T en Dirkshorn. Ondanks de vele blessures bij Succes kon de technische staf een representatief elftal op het veld brengen. Voor de rust was het iets betere spel voor de ploeg uit ’t Zand. Geelzwart was vooral gevaarlijk door vrije trappen en corners. Deze kwamen allemaal van de voet van Sam Dekker die een plaag voor de verdediging van Succes was. Hierdoor moest Keeper Martijn Lont enige malen handelen optreden, wat hij uitstekend deed. Succes probeerde door combinatiespel wel in het strafschopgebied van de tegenstander te komen, maar kwam niet verder dan enkele afstandsschoten van Jeroen Metselaar. Succes ging al met al niet ontevreden met 0-0 de rust in.  Succes kwam in de tweede helft niet goed uit de startblokken. In de 48ste minuut was er van Geelzwart een aanval over links die door Joeri van Klink werd afgerond. Hierna probeerde Succes wel de touwtjes in handen te nemen, ook doordat Geelzwart zich terug liet zakken. In de 60ste minuut leidde dit tot de eerste echte van Succes. Een vrijetrap van Stan de Koning werd bij de tweede door Maikel Hoekstra net naast geschoten. Even later was Maikel Hoekstra weer dichtbij bij de gelijkmaker hij kopte echter in de handen van de keeper. In de 72ste minuut was er de grootste kans voor Succes er was over links een prachtige actie van Jens Kaan. Hij bood Maikel Hoekstra een niet te missen kans deze stuitte echter op de keeper. Het sluitstuk was echter voor Geelzwart want Sam Dekker leek de 0-2 te gaan scoren, maar de bal stuitte via de onderkant van de lat en de paal weer in het veld. Door dit resultaat passeert de ploeg van trainer Kuut Succes op de ranglijst. 

Je moet zijn ingelogd om te kunnen reageren Inloggen