Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

RUIME ZEGE SUCCES BIJ AGSV.

Aartswoud. Op bezoek bij degradatiekandidaat AGSV liet Succes er geen gras over groeien; het team behaalde een even ruime als dikverdiende overwinning, want de utslag 0-5 was geenszins geflatteerd.
Met op de bank drie junioren kregen de Wieringers reeds in de eerste minuut een waarschuwing toen de gevaarlijke spits Maarten Deutekom, vorige week tegen Schagen nog goed voor drie doelpunten, vrije doorgang richting keeper Martijn Lont had. De Succes- doelman keerde de inzet met een prima reflex met zijn voet. Het zou een van de laatste gevaarlijke acties van de thuisclub worden.
Met een goede opbouw van achteren werd AGSV teruggedrongen.
Binnen twee minuten beslisten de gebroeders De Kleine in feite de wedstrijd.
In de twintigste minuut kopte René de Kleine uit een corner van Jeroen Metselaar de 0-1 fraai binnen.
Nauwelijks een minuut later bereikte een splijtende pass van Stef de Koning Bart de Kleine die keeper Joop Stoop met een harde diagonale schuiver het nakijken gaf.
Tien minuten voor rust was de wedstrijd gespeeld.
Een goede pass van Jay Klaaren bereikte Maikel Hoekstra; diens inzet caramboleerde via een voet van een verdediger over keeper Stoop langzaam in het doel: 0-3.
Na rust bleef Succes de bovenliggende partij. AGSV kon geen potten meer breken en moest te vaak aan de noodrem trekken om Succes het spelen onmogelijk te maken.
Het werd nu eenrichtingsverkeer en er volgde een ware belegering van de defensie van de thuisclub.
Binnen twee minuten was de eindstand bereikt.
Eerst was het Jeroen Metselaar die de 0-4 op het scorebord liet aantekenen door de bal in de uiterste bovenhoek te plaatsen.
Even later verdiende Succes een penalty toen een van de vele overtredingen in het strafschopgebied plaatsvond.
Het schot van Maikel Hoekstra werd in eerste instantie gekeerd door Stoop, maar Bart de Kleine reageerde attent en scoorde zijn tweede goal: 0-5.
De doelman van AGSV wist met enkele goede reddingen de nederlaag voor zijn team binnen de perken te houden. Keeper Dennis Foekema, Nan Klein en Rob Klein werden door trainer Loew ruim voor tijd als invaller ingebracht.
Komende Paasmaandag speelt Succes thuis de inhaalwedstrijd tegen Winkel.

Je moet zijn ingelogd om te kunnen reageren Inloggen