Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Zap JO9-4 – Succes JO9-4 zaterdag 11 maart 2017

De tweede veldwedstrijd van het seizoen, na een uitstekende competitie in de zaal waar onze jongens en meiden als eerste geëindigd waren was het nu tijd voor het gras, nadat we de eerste wedstrijd met 4-2 gewonnen hadden van Hollandia T stond nu ZAP op het programma wat normaal gesproken een lastige tegenstander is.
De jongens en meiden gingen vanaf het eerste fluitsignaal direct vol op in de aanval wat resulteerden in een snelle goal van Tijme, na een aantal kansen kreeg succes steeds meer het idee dat er meer te halen was, na een mooie opbouw van achter uit met Jurre en Quinn aan de basis bereikten ze snel ons aanvallende middenvelders Nick, Sylke en Gosse die op hun beurt de twee spitsen Anna en Tijme bedienden wat resulteerden in een verdienden 0-2, toch kwam ZAP een aantal keer gevaarlijk dichtbij een doelpunt maar door uitstekend keepers werk van Bauwe hielden we de nul, voor rust had Tijme zijn hattrick voltooid en met 0-3 de rust in was de wedstrijd eigenlijk gespeeld, toch maakten succes de tweede helft er een mooie wedstrijd van om naar te kijken en met mooi samenspel kwamen er nog 2 goals bij, een verdienden 0-5 overwinning.

Jongens en meiden super gedaan!

Je moet zijn ingelogd om te kunnen reageren Inloggen