Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

V.v. Succes gaat samenwerken met Efkes Kieke

Nu v.v. Succes een nieuwe kleding leverancier heeft gevonden in de vorm van Sportsking uit Jubbega, zocht v.v. Succes naar een locatie om de kleding te kunnen passen en te verkopen. Omdat de jeugdafdeling enorm gegroeid is, werd de kleding nu uit noodzaak uitgestald in de bestuurskamer. Aangezien de bestuurskamer niet bedoeld is als paskamer, zocht v.v. Succes naar een beter alternatief. V.v. Succes heeft met Lisanne Huijs-Kossen van Efkes Kieke een enthousiaste ondernemer gevonden die v.v. Succes een warm hart toedraagt en geheel belangeloos ruimte in haar dames en herenkleding zaak beschikbaar stelt.
V.v. Succes is hard aan het werk om via onze eigen website, www.vvsucces.com , een link te plaatsen waar iedereen kan kijken wat het assortiment van v.v. Succes is. Via deze link kunt u dan eenvoudig bestellen om het vervolgens af te halen en te betalen bij Efkes Kieke. U kunt ook binnenlopen, want er is een ruime voorraad aanwezig in kinder- en volwassen maten.
Efkes Kieke is gevestigd aan de Hoofdstraat 2 te Hippolytushoef. Voor de openingstijden kunt u kijken op https://www.facebook.com/efkes.kieke

Je moet zijn ingelogd om te kunnen reageren Inloggen