Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

SUCCES WINT BIJ ZDH.

Den Hoorn. Succes heeft op een moeilijk bespeelbare grasmat ZDH op Texel met 1-3 verslagen. Het was een verdiende overwinning voor de Wieringers die na de twee nederlagen na de winterstop de driepunter nodig hadden om de aansluiting met de middenmoot niet te verliezen. Voor de thuisclub is elk punt meegenomen om rechtstreekse degradatie te ontlopen. Bij Succes ontbraken Jop van den Esschert en Nordin Elaazize nog wegens blessures en Jeroen Metselaar wegens vakantie. Succes begon fel en zette ZDH meteen onder druk. Dat resulteerde in een verdiende voorsprong. Jeroen Norder bediende de actieve, prima spelende Maikel Hoekstra op maat, die prima afrondde: 0-1. Succes kreeg daarna een aantal goede mogelijkheden om de score op te voeren, maar deze bleven onbenut. In de rust werden René de Kleine en Jay Klaaren gewisseld voor Kevin Schouwenaar en Rick Jansma. Na de rust was Succes nog meer de bovenliggende partij. Een doelpunt werd om onduidelijke redenen afgekeurd, maar niet lang daarna was het toch raak. De na rust uitstekend spelende Toine Bügel bediende Stan de Koning die met een steekpass Maikel Hoekstra bereikte. De spits van Succes scoorde zijn tweede treffer en bracht daarmee zijn ploeg in veilige haven. Lars Verfaille kwam Jeroen Norder vervangen. Keeper Martijn Lont voorkwam met een fantastische redding een treffer voor de thuisclub. Het was Stan de Koning die na een goede pass van Bügel met een pegel in de bovenhoek de stand op 0-3 bracht. Dat ZDH in de slotminuten de eer nog redde, was alleen van belang voor de statistieken. Aanstaande zondag staat voor de blauw-zwarten wederom een uitduel op het programma; VIOS W is dan de tegenstander.

Je moet zijn ingelogd om te kunnen reageren Inloggen