Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Succes D1 wint Beach Soccer toernooi

Op zaterdag 7 juli is het jongensteam D1 van VV Succes kampioen geworden op het strandvoetbal toernooi in Hargen aan zee. Aangezien het een officiële voorronde van het KNVB beach soccer betrof, mogen de jeugdige voetballers nu op zaterdag 21 juli naar de landelijke finale op Scheveningen. Voetballen op het zand is toch wel heel anders dan op de grasmat, maar door strijdlust en inzet werd door de Wieringers 1 keer gelijk gespeeld en de rest gewonnen. Aan het toernooi deden bij de andere ploegen enkele jongens mee die bij AZ of Feijenoord spelen, dus dan is deze overwinning toch extra bijzonder.

Je moet zijn ingelogd om te kunnen reageren Inloggen