Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Winnaar vv Succes Super Toto

De tijd vliegt, de competities zitten er weer op. Wat rest is nacompetitie voor Succes 1. Na de nederlaag thuis tegen Graftdijk moet er gewonnen wonnen op tweede Pinksterdag uit bij Nieuwe Niedorp. Ik hoop dat vele Successers onze mannen zullen steunen!

Vanaf het begin van de Toto wordt deze min of meer gedomineerd door één man, de rots in de branding van de verdediging van Succes 1: Richard Ansink.
Hij is dan ook de dik verdiende winnaar! Hij kan niet alleen goed voetballen, hij heeft ook bewezen dat hij er verstand van heeft.
Richard, van harte gefeliciteerd met de hoodfdprijs, een dinerbon ter waarde van € 100 te besteden bij restaurant Ongder de Kukel. We weten allemaal dat je hier heerlijk kunt eten en de dames zullen dan ook in de rij staan om met je mee te gaan! Of je neemt misschien je moeder Loes mee, ook zij verdient dit zeker zoals iedereen zal beamen!

Wij hebben met plezier deze Toto verzorgd het afgelopen jaar, wij hopen dat jullier er van hebben genoten. Nog even een promotie naar de vierde klasse afdwingen en dan zal het weer een tijdje stil zijn op de velden. We wensen iedereen alvast een mooie zomer toe!

Met een vriendelijke groet,
Sabine & Patrick

Namens de Toto feliciteert Sabine winnaar Richard Ansink met de hoofdprijs, een dinercheque ter waarde van € 100,-- van Restaurant Ongder de Kukel.

Je moet zijn ingelogd om te kunnen reageren Inloggen