Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Wat hebben we genoten!

Ook de 23e editie van het kampeerweekend voor onze E- en F-pupillen is geweldig verlopen. In het weekend van 18 en 19 mei jl. werd voor de 23e keer het kampeerweekend voor onze E- en F-pupillen georganiseerd. In totaal namen 118 spelers deel aan dit weekend dat inmiddels is uitgegroeid tot een waardige afsluiting van het voetbalseizoen. Ook dit jaar werd er van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat gevoetbald.

Op vrijdagmorgen hadden alle talenten zich om exact 9.30 verzameld op de tribune bij het A-veld. Na een korte inleiding gingen alle kinderen zich opmaken voor de sponsorloop, de penaltybokaal en het spelcircuit die voor die ochtend op het programma stonden. Met de sponsorloop wordt altijd een leuk bedrag bijeen gelopen dat volledig ten goede komt aan onze jeugdelftallen. Eigenlijk kan je op dit onderdeel geen winnaar aanwijzen. Iedereen loopt op de toppen van zijn kunnen en voor veel jonge talentjes is 15 minuten hardlopen om zo’n groot veld toch wel een reuze opgave. Gemiddeld werden er 8 rondes gelopen.

Ook de penaltybokaal is een zeer gewilde prijs. In de voorrondes moesten onze keepers Tom Sijm, Meiert de Kort en Nick Kaan hun uiterste best doen om de ballen te stoppen. Bij enkele teams moesten er meerdere series genomen worden voor de finale werd bereikt. In de finale moesten zij penalty’s nemen op de keepers van het 1e en 2e, Freek de Kort en Martijn Lont. Ondanks dat het een afvalrace was, moesten er toch meerdere rondes gespeeld worden voor de winnaars bekend waren. Bij de F-pupillen ging de 1e prijs naar Daan Scheerstra (F5), Luc Mekkelholt (F4) werd tweede en Perry Colin Bontekoning (F1) derde. Bij de E-pupillen ging de eerste prijs naar Thijs Ruitenburg (E1), Tim Kloosterman (E3) werd tweede en Tommy Zwarts (E2) derde.

Na een korte stop voor de lunch ging het programma verder. Alle teams werden door elkaar gemixt, de teams van E1 t/m F1 werden zo goed mogelijk verdeeld in zeven teams evenals de teams van F2 t/m F8. De eerste groep speelde een onderling voetbaltoernooi en de andere groep begon met de Succes Fungames. Voor de Fungames was een aantal opblaasobjecten en een heuse stormbaan opgezet. De twee groepen ruilden halverwege de middag zodat elke groep uiteindelijk beide onderdelen had afgewerkt. Aan het eind van de middag stond de barbecue al volop te schroeien en konden de teams zich weer opladen voor de Playbackshow die voor de avond geprogrammeerd stond. In een volle sporthal, vol met enthousiaste fans werd er door alle teams gestreden om de eer. Met geweldige acts, mooie decors en opzwepende muziek werd de jury voor een lastige opgave gesteld. Zij moesten uiteindelijk gaan bepalen wie van de teams de Voice van Succes heeft. De winnaars bij de F-pupillen werd F1 en bij de E-pupillen E4. De nummers twee waren F4 en E5 en de nummers drie F3 en E1. Gelukkig was het nog licht toen de playbackshow was afgelopen. Alle fans gingen nog even gezellig bijpraten in de kantine en de kinderen gingen nog even los op de stormbaan. Natuurlijk werd er nog gevoetbald, want wat is er nu leuker dan voetballen in het donker!

Na een korte nacht werd de tweede dag ook weer begonnen met voetbal. De eerste spelers stonden al om 6 uur op het trainingsveld. Na het ontbijt ging de voetbalclinic van start. Onder leiding van een aantal jeugdspelers van sc Heerenveen werden diverse voetbaloefeningen afgewerkt. Na de clinic waren er stapels met pannenkoeken en werd het jeugdkamp afgesloten met een ijsje een prijsje en een aandenken.

Wij willen via deze weg graag alle vrijwilligers, sponsoren en de jeugd van de E- en F-pupillen bedanken voor het geweldige weekend en hopen dat iedereen net zo heeft genoten als wij!

Mieke, Richard, Jeanette, Dennis, Linda, Steven en Raymond

Klik hier voor foto’s en filmpjes van het weekend.
Heb je zelf nog leuke foto’s mail ze naar info@vvsucces.com

Je moet zijn ingelogd om te kunnen reageren Inloggen