Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Succes F5 – FC Den Helder F9

zaterdag 5 mei mochten we thuis spelen tegen den Helder. Wegens de vakantie waren er wat afberichten maar Bjorn wou graag meedoen en konden we toch met een wissel spelen. Het ging heel raar want binnen 1 minuut stonden we al 1-0 achter. Dat was wel erg snel! En al gauw volgde de volgende voor Den Helder. Maar het was dankzij de goede wegspeelballen van verdediging Daan en Jan-Maarten en het overspel op het middenveld dat onze jongens er ook zin in kregen. Opeens ging Jan-Maarten vanuit de verdediging met de bal naar voren en speelde hem prachtig naar spits Bram, die vervolgens de bal in doel kon schieten. mooi hoor! En daar ging Thomas met de bal richting doel, schoot hem zo over de keeper heen, GOAL!!!!! Heel mooi! Daar nog weer een mooie bal van Daan, zo vanuit de verdediging naar de andere helft en belandde bij Bram, die nog weer een doelpunt kon maken. We gingen met 3-2 voor de rust in. Maar we zijn er nog niet hoor.

In de tweede helft gingen we sterk tegen sterk en het was heel spannend. Damian, Thomas en Bjorn werkten op het middenveld zo hard als ze konden. Maar Den Helder had er ook zin in en maakte toch nog een doelpunt, nu was het 3-3. Maar wat deed Senna nu? Onze tweede spits kreeg zomaar een bal in de voeten, bedacht zich geen moment, ging richting doel en knalde hem erin. Mooi gedaan Senna! We staan weer voor…….Is het al tijd? Bijna. Helaas scoorde Den Helder in de laatste minuten nog 2 keer waardoor de eindstand 4-5 werd. Het was zo ontzettend spannend en de jongens hebben zo hun best gedaan. Nu nog even de penalty’s en die wonnen wij met 5-4. Grappig. De jongens hebben fijn en goed gevoetbald. We gaan weer blij naar huis.

Tot volgende keer!
Groetjes Francis en Marit en Sonja heeft ook weer goed geschreeuwd!
Bedankt!

Je moet zijn ingelogd om te kunnen reageren Inloggen