Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Aftellen naar 23e Zeeman kampeerweekend voor de E- en F-pupillen

Op 18 en 19 mei a.s. organiseert v.v. Succes voor de 23e keer het kampeerweekend voor de E- en F-pupillen. Zo’n 120 spelers zullen deelnemen aan dit weekend, dat inmiddels is uitgegroeid tot een waardige afsluiting van het voetbalseizoen. Ook dit jaar zal er weer van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat worden gevoetbald.

Het weekend met als hoofdsponsor Zeeman Reclamegroep begint dit jaar op vrijdagochtend. Dit komt mooi uit met het Hemelvaart weekend, waardoor de kinderen op zondag een extra dag hebben om bij te komen van dit voetbalspektakel. Geen overbodige luxe, zo blijkt uit ervaring. De vrijdagmorgen kunnen de kinderen zich opmaken voor de sponsorloop, de penaltybokaal en het spelcircuit. Voor het middagprogramma worden alle teams door elkaar gemixt. Deze gelegenheidsteams gaan in de middag met elkaar de strijd aan in een voetbaltoernooi en de Succes ‘Fun Games’. Hiervoor is een aantal opblaasobjecten en een heuse stormbaan gehuurd. Plezier gegarandeerd dus!

Aan het eind van de middag staat de barbecue volop te schroeien en kunnen de teams zich opladen voor de Playbackshow. Menig team heeft hiervoor al flink geoefend, dus de verwachtingen zijn hoog gespannen. In de sporthal, vol met enthousiaste fans, zal er worden gestreden om de eer. Net als voorgaande jaren is er een variëteit aan geweldige acts, mooie decors en opzwepende muziek te beleven. En de vakkundige jury zal voor de lastige opgave worden gesteld om hier een winnaar uit te kiezen. En natuurlijk zullen de kampioenen ook weer even in het zonnetje worden gezet.

Na een ongetwijfeld korte nacht zal de zaterdag, hoe kan het ook anders, bestaan uit voetbal. Een voetbalclinic van sc Heerenveen sluit dit mooie weekend af. Na een intensief voetbalseizoen kunnen de jongens en meisjes even uitrusten om zich vervolgens weer op te maken voor een spetterend nieuw voetbalseizoen. En net als bij elke wedstrijd zijn tijdens dit kampeerweekend supporters van harte welkom. Familie en vrienden, maar ook andere geïnteresseerden kom gerust langs tijdens het voetbalweekend van Succes om onze jonge talentjes aan te moedigen.

Je moet zijn ingelogd om te kunnen reageren Inloggen