Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Succes F5 – VZV F4

Zaterdag 21 april mochten we in eigen stadion spelen. Na een flinke training afgelopen week zijn de jongens er helemaal klaar voor. Even doornemen, vrijlopen en overspelen, Jan-Maarten en Daan houden het achter weer lekker dicht. En dan gaan we vandaag eens proberen om de bal op het middenveld al af te pakken.
Nou en dat ging goed hoor! Ik weet niet wat de catering de jongens als ontbijt heeft gegeven maar ze speelden de wedstrijd van hun leven. Stuk voor stuk gingen ze voor de honderd procent. Er werd door het goede werk van midden en achter ook flink naar voren gespeeld en ook flink gescoord. Senna knalde overal tussen om de bal te krijgen en scoorde zelfs nog een keer. De tegenpartij kreeg ook nog een paar goede kansen, maar konden ze niet in het doel krijgen, mede door heel goed keeperswerk van eerste helft Sem en tweede helft Jesper. Damian speelde de sterren van de hemel en zorgde dat de bal snel weg van eigen helft was. Net als Thomas die zo snel als een “duveltje uit een doosje” over het middenveld speelt en de bal super naar een vrije man speelt. Onze links-half speler Twan, die de tweede helft rechts staat, want ja, dat was de linkerkant, kon ook door goed samenspel mee naar voren en een fraai doelpunt maken. De mannen voorin, Derk scoorde een prachtig punt en Bram zelfs drie! Sem speelde de tweede helft ook mee en maakte ook nog eens twee doelpunten. In totaal waren het er acht. Maar ze zouden niet gemaakt zijn als ze niet zo goed overspeelden en vrijliepen. Ook super gedaan door de verdediging, daardoor hadden we geen een tegendoelpunt. Ik ben ontzettend trots op de jongens, die heel, heel, heeeeeeel hard gewerkt hebben.
Super gedaan en vooral voor de team-spirit is dit wel even heel goed!
Enne Sonja, bedankt weer!

Groetjes Marit en Francis.

Je moet zijn ingelogd om te kunnen reageren Inloggen