Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Succes F5 – Wiron F1

Als eerste wedstrijd in het ‘derby weekend’ speelden wij thuis tegen Wiron. Altijd een kwestie van eergevoel natuurlijk. Onze moed was na de gespeelde wedstrijden van dit jaar al aardig in de schoenen gezakt, we hebben heel wat ballen om de oren gekregen. Maar niet laten merken want de jongens waren blij dat ze weer een potje mochten voetballen. We hadden 2 afberichten, Sem is er even een paar daagjes tussenuit en Bram is nog steeds ziek. Hij heeft een virus en moet de eerste tijd rustig aan doen. We hopen dat je snel beter wordt Bram, want we missen je allemaal!

Het begon al leuk, het ziet er ook altijd leuker uit als de zon schijnt. We gingen wel gelijk op. Dan had Wiron de bal en dan wij weer. Toch brak Wiron in de eerste helft uit en maakte een doelpunt. Niet erg, gewoon doorknokken. En dat deden onze jongens, want er werd ook flink op de helft van de tegenpartij gebald. Helaas kon onze verdediging de snelle spits van Wiron even niet bijhouden en werd het 0-2.

Toen was het rust. En wat waren we trots op de jongens. Waar we in vorige wedstrijden met 8 tegengoals de rust in gingen hadden we er nu maar 2. Het leek wel of ze er weer helemaal in gingen geloven. Nou, flink bijgepraat en de tweede helft in.
En weer was het spannend. In ene had Derk de bal en raasde vooruit. Wij riepen al: “Schieten!” En dat deed Derk, hij zal erin!!! Ons geluk en die van Derk kon niet meer op. We hebben een doelpunt, SUPER DERK!

Als we zo doorgaan kunnen we nog gelijk komen want we gaan zo lekker! Wiron had er ook zin in en kwam geregeld richting doel. Maar daar stond Jesper, die niet wist of hij vandaag kon keepen want hij had gister 2 prikken in zijn arm gehad en die voelde vandaag niet zo lekker. Maar ik weet niet wat er in die prikken hebben gezeten??? Jesper keepte de wedstrijd van zijn leven!!!! Het leek wel een keeper uit de ere-divisie. Hij kwam goed zijn doel uit en stopte gewoon echt alles. Nu moet ik niet de rest vergeten hoor want iedereen heeft als een leeuw gevochten vandaag. Jan-Maarten de ballen-afpakker was als team captain weer helemaal in zijn rol en samen met Daan hielden ze het achter goed dicht. Kwam de bal, knal, naar voren die hap. Daar stonden onze linksbenige Twan, Knal hem weg-Damian, Senna die steeds meer kunstjes gaat doen waarvan de tegenstander in de war raakt, Thomas die met de bal aan de haal gaat en dan voorin Derk, die goed en slim speelt.

Helaas was 20 minuten te weinig en bleef het bij 1-2. Jongens jullie hebben het goed gedaan. Het was een superspannende wedstrijd. Helaas niet gewonnen van Wiron, maar we zijn ontzettend blij dat we er geen 17 om de oren kregen en dat we er zelfs nog 1 hebben gemaakt. Supergoed gedaan en volgende week knallen we gewoon weer verder!

Groetjes van Francis en Marit.

Je moet zijn ingelogd om te kunnen reageren Inloggen