Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Nieuw Buinen 2012

De gehele junioren (A1, A2, B1, C1, C2) afdeling zal dit jaar tijdens het Pinksterweekend (26, 27 en 28 mei) weer naar Nieuw Buinen afreizen.
 Het is inmiddels de 8e keer dat wij naar Nieuw Buinen afreizen. Alle inschrijfformulieren zijn inmiddels uitgedeeld met het verzoek deze uiterlijk 3/4 maart weer bij de leider(s) in te leveren. Zo snel mogelijk inleveren, omdat het totaalbedrag voor vv Succes erg hoog is en dit jaar vroegtijdig aan stichting Nieuw Buinen betaald moet worden.

Aan de hand van een snelle opgave kunnen teams worden geformeerd en maken wij geen onnodige kosten. De eigen bijdrage is dit jaar € 58,00. Wij zijn er ons van bewust dat dit een redelijk bedrag is, maar hiervoor krijg je wel een spectaculair weekend voor terug. Dat wij voor de 8e keer naar Nieuw Buinen afreizen zegt hopelijk voldoende. En elk jaar weer komen de spelers dolenthousiast terug. Voor alle info over het toernooi kan natuurlijk ook de website van v.v. Nieuw Buinen bekeken worden: www.jeugdtoernooi-nieuwbuinen.nl

Naast het voetballen zijn er vele activiteiten georganiseerd waar menig voetballer naar uit kijkt. Op zaterdag 26 mei zullen Wolter Kroes, Jannes en de band Hooked on Red de feesttent met een bezoek vereren. De avond wordt begeleid door de plaatselijk bekende home-DJ Hendrik. En op zondag 27 mei is er het “Giga Feestfestijn”. De ex SlamFM DJ Mark Mozes en Home-DJ Hendrik zullen de feesttent op hun grondvesten doen shaken tijdens het gezelligste feest van de Kanaalstreek.

Ook dit jaar reizen wij per touringbus van reisburo Hippo. De vertrektijd van zaterdagochtend 26 mei is afhankelijk van de speeltijden en wordt later bepaald. Ervaring leert dat dit meestel om 08.00 uur zal zijn. Nadere info volgt. Op dit moment zijn de speelschema’s nog niet bekend. Zodra deze wel bekend zijn dan zullen deze in de Beltpraet geplaatst worden. Voor degene die dit jaar voor het eerst naar Nieuw Buinen gaan onderstaand wat belangrijke informatie:

  • Einde / prijsuitreiking: maandag 28 mei om ong. 17.00 uur.
  • Vertrek bus ong. 18:00 uur
  • Verwachte thuiskomst 20.00 uur.

Spullen die je zelf moet meenemen

Bijna alles is geregeld, maar elke speler dient zelf een luchtbed / slaapzak / kussen / nachtkleding / extra kleding / regenkleding / toiletartikelen / zakgeld mee te nemen.
 Het entreegeld voor de Artiestenavond en disco, 2x overnachting, 2x warme maaltijd en 2x ontbijt zijn betaald. Het zakgeld is dus enkel noodzakelijk voor het eten en drinken overdag en op de zaterdag- en zondagavond.
TIP: Pakjes/blikjes en snaaierij bij de supermarkt is altijd goedkoper dan op het sportcomplex van Nieuw Buinen. Op het sportcomplex staan wel mobiele snackbars waar ook van alles te verkrijgen is.
Denk wel om het meenemen van je legitimatiebewijs!

Om de kosten van de deelnemers laag te houden heeft de “CLUB VAN 100”, en het “Bestuur van v.v. Succes” ook dit jaar weer een aanzienlijk bedrag voor hun rekening genomen. Ik wil hun dan ook namens de spelers, leiders en jeugdcommissie HARTELIJK BEDANKEN voor hun financiële bijdrage aan dit evenement.

Wij hebben getracht alles zoveel mogelijk te verwoorden en/of op papier te zetten. In een van de komende Beltpraet zal nadere info volgen, maar mochten er desondanks toch al vragen zijn en/of nadere inlichtingen nodig zijn dan kan er contact worden opgenomen met Aart Doesburg of Toon van der Kooij.

Met vriendelijke sportgroet,
Aart en Toon.

Je moet zijn ingelogd om te kunnen reageren Inloggen