Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Nieuwe Niedorp A1 – Succes A1

Het was s`ochtends 10:45 toen we stonden te wachten om te vertrekken naar Nieuwe Niedorp. We hadden Jeroen Norder van de B1 meegenomen als extra wissel. We kwamen aan en konden nog niet gelijk warmlopen op het veld want we moesten even wachten tot de wedstrijd voor ons af was. Toen klonk het fluitsignaal we konden beginnen. Ik zelf zat eerst wissel en kon dus alvast zien hoe de tegen partij speelde. Tot ongeveer de 40ste minuut speelde we wel goed maar was het bal tempo veel te laag, maar vooralsnog werd er niet slecht gespeeld. In de 40ste minuut viel het eerste doelpunt: een kopbal van Ted Jorna uit een corner van Jeroen Kleimeer. Voor rust leiden we met 2-0.

Na de pauze kwamen we goed uit de start blokken waarbij we in de eerste 5 minuten van de 2e helft al 5-0 voor stonden. De gehele 2e helft speelden we vrij wel met een hoog tempo. De goals werden voor de rest gemaakt door Jens Kaan (2), Sonny Van Stralen (6) die ook nog een mooie treffer achter zijn standbeen maakte. Vincent Vrolijk (2), Jeroen Norder (1) met een beheerste afronding. Ted Jorna (1) en Jeroen Kleimeer (1) met een fraaie treffer.

Er werd goed gecombineerd en acties gemaakt. Joost Glim had ook nog een mooie actie waarbij hij de bal mee zou nemen maar over zijn eigen benen struikelde. (hakke tik). Al met al was het een goeie wedstrijd met een mooie uitslag 13-1.

Jaap Wigbout

Je moet zijn ingelogd om te kunnen reageren Inloggen